v-rijnu-se-uskutecni-fotograficka-akce-fujifilm-x-festival
Novinka V říjnu se uskuteční fotografická akce Fujifilm X Festival

V říjnu se uskuteční fotografická akce Fujifilm X Festival

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2018 13:00

Fujifilm představí na podzim první ročník fotografického festivalu Fujifilm X Festival. Bude se konat od 25. do 28. října v areálu Golf & Ski resort Ostravice a návštěvníkům nabídne na 80 skupinových workshopů, přednášek, školení a besed zaměřených nejen na fotoaparáty značky tohoto výrobce.

Reklama

V rámci workshopů a přednášek se návštěvníci setkají s Fujifilm X-Photographers jak z České republiky, Slovenska a Polska, tak i dalších zemí. Program bude zaměřený na široké spektrum fotografických i video žánrů, ale i na zpracování fotografií a tvorbu videa od samotného natáčení přes střih, až k finálnímu exportu.

Přednášky, školení a besedy budou probíhat přímo v Golf & Ski resort Ostravice, workshopy s fotografy se budou odehrávat v širokém okolí areálu, v regionu Beskyd. Na festivalu bude zajištěna možnost zapůjčení fototechniky Fujifilm včetně veškerého fotografického příslušenství, jako jsou stativy, filtry, stabilizátory pro natáčení videa a další. Pro návštěvníky, kteří se zajímají o tisk fotografií, budou na místě k dispozici tisková řešení Fujifilm.

Kompletní program bude zveřejňován postupně v průběhu a září. Prodej vstupenek na festival i na jednotlivé workshopy bude probíhat přes web fujifoto.cz.

V říjnu se uskuteční fotografická akce Fujifilm X Festival
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama