zakriveny-herni-monitor-samsung-cjg5-dorazi-v-zari
Novinka Zakřivený herní monitor Samsung CJG5 dorazí v září

Zakřivený herní monitor Samsung CJG5 dorazí v září

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 8. 2018 18:00

Společnost Samsung na veletrhu Gamescom představila svůj nový zakřivený monitor CJG5. Ten je vybaven klíčovými herními technologiemi, jako jsou vysoké rozlišení nebo zakřivený panel s vysokou obnovovací frekvencí 144 Hz. K dostání bude novinka celosvětově v průběhu několika následujících týdnů.

Reklama

Monitor CJG5 má rozlišení WQHD (2 560 × 1 440 px) a kontrastní poměr použitého VA panelu dosahuje hodnoty 3 000:1. Samozřejmostí je bezrámečkový design, obnovovací frekvence 144 Hz zaručující obraz bez prodlev a prohnutý displej, jehož zakřivení odpovídá poloměru 1 800 mm.

Přítomny jsou také režimy určené pro hraní her a sledování filmů, které automaticky optimalizují úroveň gama a zobrazení černé, kontrast, ostrost a sytost. Uživatelé mohou rovněž snadno během hry zkontrolovat a upravovat nnastavení nejdůležitějších parametrů obrazu pomocí ovládacího menu OSD s uživatelským rozhraním v gamingovém stylu.

České republice bude nový zakřivený herní monitor CJG5 k dispozici v průběhu září za doporučenou maloobchodní cenu 8 890 Kč za 27palcovou verzi.

Zakřivený herní monitor Samsung CJG5 dorazí v září
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama