novy-just-cause-4-trailer-ukazuje-destruktivni-tornada
Novinka Nový Just Cause 4 trailer ukazuje destruktivní tornáda

Nový Just Cause 4 trailer ukazuje destruktivní tornáda

Martina Lipertová

Martina Lipertová

22. 8. 2018 09:00

Těsně před startem Gamescomu 2018 společnost Square Enix uveřejnila nový trailer z připravované open-world akční hry Just Cause 4. Pokud jste si mysleli, že tahle herní série už nemůže přinést více šílené akce, tak tohle video vás rychle vyvede z omylu.

Reklama
Nový Just Cause 4 trailer ukazuje destruktivní tornáda
i Zdroj: PCTuning.cz

Trailer přináší první obrázky přímo z hraní hry a je zaměřený na nový Apex engine, respektive jednu ze čtyř simulací „extrémního počasí“ a s tím spojenou fyziku. Ve videu je přímo vidět, jak krajinou prochází mocné tornádo. Rico Rodriguez tornádo pronásleduje v obrněném voze s názvem Storm Chaser, přičemž je svědkem, jak v jeho okolí létají sutiny poničených domů. 

Tvůrci přitom zdůrazňují, že následky ničivého tornáda jsou vypočítávány v reálném čase, to znamená, že se nejedná o žádné naskriptované in-game sekvence. Díky tomu každé tornádo a spoušť, kterou po sobě zanechává, vypadá naprosto uvěřitelně.

V závěrečné fázi traileru jsou potom vidět i nové možnosti zbraní, které přinesou dva rozdílné módy, stejně jako nové a značně důmyslné způsoby ničení základen. 

Just Cause 4 vychází 4. prosince 2018 pro počítače a konzole Xbox One a PlayStation 4. Pokud se této hry nemůžete dočkat, brzy si ji budete moci předobjednat ve standardní nebo Gold edici. Majitelé Gold edice dostanou přístup k Just Cause 4 o den dříve, než se dostane na pulty obchodů.

Zdroj: Gamespot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama