lexmark-predstavuje-tiskarnu-s-cd-vypalovackou
Novinka Lexmark představuje tiskárnu s CD vypalovačkou

Lexmark představuje tiskárnu s CD vypalovačkou

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

13. 9. 2005 00:00

Mnoho tiskáren umí vytvářet potisky přímo na CD nebo DVD disky. Tiskárna, která umí CD i sama vypálit, to je teprve originální vychytávka! Nový Lexmark P450 to umí, kromě dalších vymožeností, o kterých obyčejné tiskárny mohou nechat jen zdát...

Reklama

Inkoustová tiskárna Lexmark P450 umí kromě zálohování fotografií na CD (škoda, že vypalovačku nelze použít jako USB vypalovací mechaniku, na druhou stranu, většina lidí už dnes CD-RW mechaniku vlastní) také ukládat fotografie na USB flashdisk a z USB flashdisku (nebo spíše fotoaparátu) pálit fotky na CD. Dále umožňuje bezokrajově tisknout fotografie 10x15cm na fotografický papír v rozlišení až 4800dpi.

Lexmark představuje tiskárnu s CD vypalovačkou
i Zdroj: PCTuning.cz

Tisknout můžete také přímo z fotoaparátu s technologií PictBridge nebo z mobilního telefonu pomocí bezdrátového připojení Bluetooth (s USB Bluetooth adaptérem). K dispozici je také čtečka paměťových karet podporující formáty CF I, CF II, SM, MS a MS Pro, SD, MMC, xD a dále MS Duo, MS Duo Pro a Mini SD přes adaptér.

Fotografie z CD, USB disku nebo paměťové karty také můžete zobrazit na televizoru, k propojení stačí obyčejný kabel (s tiskárnou se nedodává).

Lexmark P450 bude v prodeji v říjnu a cena by měla být 200 dolarů (necelých 5000 Kč).

Zdroj: Hardware Secrets, Lexmark

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama