microsoft-na-e3-oznamil-ze-zdvojnasobi-pocet-herni-studii
Novinka Microsoft na E3 oznámil, že zdvojnásobí počet herní studií

Microsoft na E3 oznámil, že zdvojnásobí počet herní studií

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 6. 2018 09:30

Nedělní tisková konference Xbox E3 2018 byla v historii Microsoftu doposud největší. Americká firma oznámila zdvojnásobení počtu herních studií a předvedla rekordních 52 her včetně 18 exkluzivních titulů a 15 světových premiér.

Reklama

Pestrá nabídka zahrnula hry pro každého, od titulů jako Forza Horizon 4, Halo Infinite a Gears 5, přes Session, Below, Ashen a Tunic, až po nejnovější trháky příštího roku typu Fallout 76, Tom Clancy’s The Division 2, Kingdom Hearts 3, Devil May Cry 5, Battlefield V, Metro Exodus a Shadow of the Tomb Raider.

Microsoft během tiskové konference také oznámil zdvojnásobení počtu vývojářských studií přidáním pěti kreativních týmů do rodiny Microsoft Studios. Mezi nové investice patří založení zbrusu nového studia The Initiative, akvizice Playground Games a dohoda o společném záměru o získání studií Ninja Theory, Undead Labs a Compulsion Games.

Microsoft na E3 oznámil, že zdvojnásobí počet herní studií
i Zdroj: PCTuning.cz

Během akce byly dále představeny nové hry z katalogu Xbox Game Pass včetně Forza Horizon 4, Fallout 4, Tom Clancy’s The Division a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, ale i několik nových ID@Xbox her, které budou v nabídce dostupné v den jejich premiéry.

Microsoft představil i několik nových inovací, třeba FastStart a plány týmu Microsoft Gaming Cloud vyvinout streamovací službu pro hry, která zpřístupní kvalitu konzolového hraní na jakémkoli zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama