samsung-uvadi-na-trh-pametovou-kartu-pro-endurance
Novinka Samsung uvádí na trh paměťovou kartu PRO Endurance

Samsung uvádí na trh paměťovou kartu PRO Endurance

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 5. 2018 13:30

Podle Samsungu byla nová karta vyvinuta pro náročné použití v kamerových monitorovacích systémech a při úložné kapacitě až 128 GB ji lze použít k pořizování nepřetržitého videozáznamu v garantované délce dosahující 43 800 hodin.

Reklama

„Karta PRO Endurance je speciálně určena pro zákazníky ve spotřebním a B2B segmentu, kteří používají náročné systémy s videonahráváním, jako jsou dozorové a bezpečnostní kamery, osobní kamery či kamery do auta, a zaručuje rychlé a stabilní pořizování nepřetržitého záznamu,“ tvrdí Samsung. Podporuje rychlost čtení až 100 MB/s a díky rychlosti zápisu až 20 MB/s dovoluje pořizovat záznam v rozlišení Full HD.

Samsung uvádí na trh paměťovou kartu PRO Endurance
i Zdroj: PCTuning.cz

Karta byla navržena tak, aby odolala nepříznivému prostředí, a je vybavena ochranou 4-Proof, což označuje odolnost proti vodě, extrémním teplotám, magnetickému poli a rentgenovému záření.

microSDHC/microSDXC karta Samsung PRO Endurance bude v České republice dostupná od začátku června za doporučené ceny 629 Kč za 32 GB verzi, 1 190 Kč za 64 GB verzi a 2 190 Kč za 128 GB verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama