vysla-nova-aktualizace-pro-total-war-arena
Novinka Vyšla nová aktualizace pro Total War: ARENA

Vyšla nová aktualizace pro Total War: ARENA

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 5. 2018 22:00

Total War: ARENA update 3.1 je zde již od minulého týdne a přináší celou řadu novinek a vylepšení. Do hry se navíc dostává bitevní pole Oáza a společně s ním vývojáři zvýšili přesnost střeleckých jednotek.

Reklama

„Naším cílem bylo dát hráčům v bezkontaktním boji větší kontrolu nad projektily a omezit frustraci plynoucí ze střelby do vlastních řad. Naše prvotní data ukazují, že se nám tohoto cíle podařilo dosáhnout a k omezení střelby do vlastních došlo napříč všemi úrovněmi,“ tvrdí zástupci Wargaming Alliance.

Verze 3.1.0 přinesla změny vedoucí ke snadnějšímu využití nášlapných ježků. Podobně jako u bezkontaktních jednotek i zde vývojáři připravili několik změn, kterými chtějí nastalou situaci vyvážit: omezili zhoršení rychlosti, zavedli kratší čas natažení a snížili míru, do jaké mohou zůstat na bojišti.

Další z novinek, nová mapa Oáza, byla inspirována bitvou o Cirtu, takže se můžete těšit na zvlněné duny, dominující skalní oblouk a malou vesnici nabízející celou řadu taktických možností.

Oáza je také místem, které nabízí celou řadu možností, jak vést bitvu. Vysoká tráva v blízkosti oázy je místem, kde se lze schovat, ustupovat však na takovém místě není zrovna jednoduché. Skalnaté údolí pak nabídne další možnosti, jak se v bitvě zachovat.

Více detailů o updatu 3.1 naleznete ve videu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama