htc-rozsiri-investicni-program-htc-vive-x-do-evropy
Novinka HTC rozšiří investiční program HTC Vive X do Evropy

HTC rozšiří investiční program HTC Vive X do Evropy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 3. 2018 14:00

HTC oznámilo rozšíření programu pro podporu začínajících společností v oblasti virtuální reality Vive X. Londýnské pracoviště zprostředkuje evropským startupům nejen finanční podporu, ale také know-how. Zároveň bude fungovat i jako hub, propojující VR i AR firmy z celého kontinentu. Anglická metropole se tak zařazuje mezi Taipei, Peking, Shenzhen, San Francisco a Tel Aviv, kde byl program Vive X dostupný v posledních dvou letech.

Reklama

„Vive X je nejaktivnějším investičním programem v oblasti virtuální a rozšířené reality. V průběhu své existence podpořil již více než 80 projektů a bude nám potěšením podpořit i evropské startupy,“ řekl Marc Metis, globální ředitel programu Vive X v HTC Vive. „Věříme, že vývojáři dokáží s naší jedinečnou podporou přinést světu další vlnu skvělého obsahu, služeb i hardware.“

Dave Haynes, který to v lodnýně bude mít všechon na povel, si přináší zkušenosti z fondu Seedcamp, kde vedl investice do společností SplashVR a TheWaveVR. Podílel se i na založení prvního britského programu pro virtuální a augmentovanou realitu Augmentor. Se startupy má zkušenosti především z doby, kdy řídil obchodní rozvoj berlínské společnosti SoundCloud.

Zájemci o spolupráci s HTC Vive v rámci programu Vive X mohou podávat přihlášky na adrese https://vive.mobilize.io/registrations/groups/4309. Více informací o programu naleznou vývojáři v tomto odkazu.

HTC rozšiří investiční program HTC Vive X do Evropy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama