emotikony-od-disneyho-s-prvky-rozsirene-reality-pro-galaxy-s9-a-s9
Novinka Emotikony od Disneyho s prvky rozšířené reality pro Galaxy S9 a S9+

Emotikony od Disneyho s prvky rozšířené reality pro Galaxy S9 a S9+

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 3. 2018 14:00 1

Díky spolupráci Samsungu se společností Disney získali majitelé S9 a S9+ přístup k populárním kresleným postavičkám přímo ze svých telefonů, a mohou tak snadno vytvářet individualizované zprávy a posílat je přátelům.

Reklama

Nové emotikony s prvky rozšířené reality využívají technologie tzv. hlubokého učení (deep learning) a rozpoznávání obličejů k mapování více než stovky rysů obličeje. Výsledkem by měla být přesná replika ve 3D. Emotikony s prvky rozšířené reality nabízejí osmnáct přednastavených nálepek ve standardním formátu AGIF, takže je lze bez problémů sdílet s kýmkoli – bez ohledu na to, jaký telefon dotyčný používá. Pokud si uživatelé některou emotikonu s prvky rozšířené reality oblíbí, mohou si ji přidat také pod funkci Always On Display.

Uživatelé Galaxy S9 a S9+ mohou Mickeyho a Minnie stahovat v režimu AR Emoji, který je součástí aplikace fotoaparát. Postavičky z dalších oblíbených disneyovek, jako Úžasňákovi, Zootropolis: Město zvířat a Ledové království, mají následovat ještě v průběhu tohoto roku.

Emotikony od Disneyho s prvky rozšířené reality pro Galaxy S9 a S9+
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama