streamon-od-t-mobile-je-v-dobe-olympiady-jen-za-49-kc
Novinka StreamOn od T-Mobile je v době olympiády jen za 49 Kč

StreamOn od T-Mobile je v době olympiády jen za 49 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 2. 2018 18:00

Za akčních 49 Kč na měsíc si mohou zákazníci aktivovat službu StreamOn, která umožňuje přehrávat neomezeně hudbu a video prostřednictvím podporovaných aplikací bez čerpání datového balíčku. Zvýhodněná cena je platná pro aktivace od 9. do 25. února, tedy v období olympijských her.

Reklama

Všichni nefiremní zákazníci T-Mobile tak mohou například kdekoliv sledovat Český olympijský tým na Hrách v jihokorejském Pchjongčchangu prostřednictvím operátorovy aplikace Mobilní TV, která ve své programové nabídce zahrnuje také sportovní kanály ČT Sport, Eurosport 1 a Eurosport 2. Z audio aplikací v balíčku StreamOn fanoušky olympijských sportů potěší aplikace iRozhlas. Český rozhlas chystá v aplikaci po dobu olympiády speciální stanici, která se událostem na sportovištích v Pchjongčchangu bude věnovat. Úplný výpis podporovaných aplikací StreamOn je k dispozici na t-mobile.cz/streamon.

StreamOn od T-Mobile je v době olympiády jen za 49 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

StreamOn za akční cenu lze aktivovat v období od 9. do 25. února, cena je pro paušální zákazníky platná jak pro probíhající zúčtovací období (účtuje se poměrná část), tak pro jedno další následující zúčtovací období. U Twist karet je cena platná pro jedno období, tzn. 30 dnů. Po skončení akční nabídky bude služba automaticky obnovena za plnou cenu (249 Kč), pakliže si ji zákazník na základě upozornění nezruší.

Mobilní televizi si mohou aktivovat všichni paušální zákazníci T-Mobile a to na dobu už od 1 měsíce. Využití aplikace Mobilní TV je zároveň v ceně všech tarifů T-Mobile TV.

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama