technologie-qnap-vqts-je-dostupna-pro-nas-ts-x77-ryzen
Novinka Technologie QNAP vQTS je dostupná pro NAS TS-x77 Ryzen

Technologie QNAP vQTS je dostupná pro NAS TS-x77 Ryzen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 1. 2018 19:30

QNAP Systems představuje novou virtualizační technologii „vQTS“, která umožňuje provozovat na zařízeních NAS řady TS-x77 s čipy AMD Ryzen větší počet virtuálních systémů QTS. Zároveň také poskytuje výhody pro segregaci zdrojů a zároveň přináší úspory energie, nákladů a fyzického prostoru.

Reklama

Řada TS-x77 nabízí virtualizační řešení pro budování virtuálních prostředí pro více operačních systémů v jednom zařízení typu NAS. Kromě virtuálních počítačů se systémem Windows, Linux, UNIX a Android mohou nyní uživatelé hostovat více virtuálních strojů QTS a využít většího uživatelského potenciálu.

Každý vQTS je nezávislý a mohou jej používat různá oddělení a týmy s vlastními nastaveními práv a aplikačním prostředím. Pro každý vQTS lze také alokovat vyhrazené hardwarové zdroje (CPU, paměť, úložiště a síť) tak, aby se jejich služby vzájemně nerušily. vQTS podporuje NFS a iSCSI pro snadné připojení prostoru úložiště z jiného QNAP NAS. Uživatelé tak mohou ke zpracovávání dat a běh aplikací používat výkonný NAS a potom ukládat data na připojeném NASu. Každý vQTS navíc poskytuje přístup na QTS App Center.

Dostupnost

vQTS je nyní dostupný pro zařízení TS-1277-1700-64G, TS-877-1700-16G a TS-677-1600-8G. Pro vytvoření vQTS je nutná aplikace Virtualization Station.

Technologie QNAP vQTS je dostupná pro NAS TS-x77 Ryzen
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama