prodejni-baleni-galaxy-s9-odhaluje-vybavu
Novinka Prodejní balení Galaxy S9 odhaluje výbavu

Prodejní balení Galaxy S9 odhaluje výbavu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 1. 2018 11:00

Jihokorejský gigant na veletrhu CES prozradil, že představení vlajkového telefonu Galaxy S9 není příliš daleko.  Z dostupných úniků si lze už nyní udělat představu o tom, co chystaný top samsung nabídne.

Reklama

Na webu Redddit se v uplynulých dnech objevila fotografie prodejního balení Galaxy S9. Takže víme, že smartphone nabídne 5,8palcový sAMOLED displej s rozlišením Quad HD+, který bude patrně krýt sklíčko Gorilla Glass 5. Operační paměť zůstane na hodnotě 4 GB, interní úložiště nabídne 64 GB.

Nad displejem bychom měli najít osmimegapixelovou kamerku s autofokusem a snímač duhovky. Zadní fotoaparát si ponechá rozlišení 12 Mpx a optickou stabilizaci jako u generace S8, novinkou však bude nastavitelná clona objektivu s proměnlivou světelností mezi hodnotami f/1.5 a f/2.4. Podporován bude i režim Super Slow-mo, což neznamená nic jiného než možnost pořizovat zpomalená videa až ve snímkovací frekvenci 960 fps.

Balení dále obsahuje zmínku o stupni krytí IP68 (odlnosti vůči prachu a vodě), podpoře bezdrátového nabíjení či stereo reproduktorech a sluchátkách od společnosti AKG.

Prodejní balení Galaxy S9 odhaluje výbavu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama