ces-herni-mys-a-podlozka-infarex-od-a-data
Novinka CES: Herní myš a podložka Infarex od A-Data

CES: Herní myš a podložka Infarex od A-Data

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 1. 2018 15:00

Na veletrhu CES firma A-Data představila sadu herní myši Infarex M10 a podložky Infarex R10. Obě zařízení jsou vybavena RGB osvětlením s efekty, takže si zákazníci mohou užít pořádnou herní atmosféru. Set bude v České republice k dostání ještě během ledna. Doporučená koncová cena je 999 Kč s DPH.

Reklama

Myš Infarex M10 by měla zaujmout především méně náročné hráče. Obsahuje RGB podsvícení, které má pomoci navodit napětí v jakékoliv bitvě a optický snímač s rozlišením až 3 200 DPI. Citlivost senzoru může hráč kdykoli snadno upravit pomocí mechanického DPI tlačítka.

Při návrhu M10 se myslelo také na uživatelský komfort s ohledem na pohodlný a jistý úchop i přes dlouhou dobu používání. Pogumovaný povrch a zdrsněné linie na bocích myši by měly umožnit udržet myš pevně v ruce bez ohledu na to, jak dlouho hra trvá. Alespoň to tedy tvrdí samotný výrobce.

Také podložka Infarex R10 se může pochlubit RGB osvětlením. Hráči přitom mohou vybírat mezi jednotlivými režimy jednoduše tím, že poklepou na její povrch. Ten je vyroben z PVC odolného proti poškrábání.

Více informací o novém setu A-Data již není k dispozici.

 CES: Herní myš a podložka Infarex od A-Data
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama