world-of-warships-blitz-nastartuji-18-ledna
Novinka World of Warships Blitz nastartují 18. ledna

World of Warships Blitz nastartují 18. ledna

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 1. 2018 18:00 1

Studio Wargaming oznámilo, že již 18. ledna se objeví na scéně nova mobilní válečná hra World of Warships Blitz. Pokud máte pocit, že jde o povědomý název, pak vězte, že jde mobilní klon populární PC hry. Novinka bude dostupná v Apple App Store a na Google Play Store a zahrají si jí majitelé telefonů i tabletů. Na fanoušky lodí tak čekají epické námořní bitvy zabalené do parádní akční online střílečky.

Reklama

Nová hra vznikla ve spolupráci se studiem KingNet a hned na začátku nabídne devadesátku bitevních lodí z Japonska, USA, Německa a Sovětského svazu. Na hráče budou čekat čtyři rozdílné kategorie, jako jsou křižníky, těžké bitevní lodě, torpédoborce a taktické letadlové lodě. Kapitáni se pak vydají do lítých bitev na moři v multiplayeru 7 vs. 7 hráčů, kde budou budou uzavírat nová spojenectví, odemykat nové lodě a také se vydají na zajímavé single player mise.

World of Warships Blitz nastartují 18. ledna
i Zdroj: PCTuning.cz

„World of Warships Blitz je typickou neformální a příležitostnou hrou, kterou není těžké se naučit. Zároveň však WoWS Blitz vybízí k soutěživosti,“ vysvětluje Thaine Lyman, šéf stříleček na Wargaming Mobile. „Rychlé bitvy, jednoduché ovládání a skvělá soupiska lodí, které jsou od prvních okamžiků ve hře. Jsme rádi, že můžeme v portofoliu Wargaming Mobile her přivítat World of Warships Blitz.“

Novinka plně podporuje a využívá ID Wargaming.net. To znamená, že hráči mohou pod svým účtem hrát na více platformách a zařízeních. Hráči s Androidem i iOS navíc mohou hrát a sdílet svět společně.

World of Warships Blitz už nyní můžete předběžně zaregistrovat. Stačí přejít na příslušnou stránku Google Play a App Store, kliknout na kolonku „předběžná registrace“ a potvrdit tlačítkem OK.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama