e-shop-tomtop-nabizi-ve-sleve-odolne-doogee-s60
Novinka E-shop TomTop nabízí ve slevě odolné Doogee S60

E-shop TomTop nabízí ve slevě odolné Doogee S60

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 12. 2017 15:30

Doogee S60 je díky své robustní konstrukci a zvýšené odolnosti maximálně vhodné do nepohody, takže zaujme zejména aktivní lidi. A protože Vánoce se kvapíkem blíží, nemůže chybět ani nějaká zajímavá slevová akce. V ČR cena smartphonu začíná na 7 990 Kč, zahraniční server toptop.com ho však aktuálně nabízí pouze za 6 400 Kč, ušetřit tedy můžete zhruba 1 600 Kč. Další dobrou zprávou je, že za poštovné nezaplatíte ani korunu.

Reklama

Ve výbavě odolného Doogee S60 najdeme 5,2palcový Full HD displej, osmijádrový procesor MediaTek Helio P25, 6 GB RAM, 64 GB úložiště, nebo slot na microSD karty. Uvnitř zařízení se ukrývá i baterie s kapacitou 5580 mAh a podporou praktického rychlého nabíjení a bezdrátové dobíjení pomocí technologie Qi. Bezdrátová nabíječka nicméně není součástí balení.

E-shop TomTop nabízí ve slevě odolné Doogee S60
i Zdroj: PCTuning.cz

Operačním systémem Doogee S60 je Android 7.0 Nougat. Z další výbavy se sluší vyzdvihnout 21Mpx fotoaparát (snímač Sony IMX230), snímač otisků prstů zaručující bezpečnost uživatelských dat a především precizně zpracované robustní tělo kombinující kov a tvrdý polykarbonát. Smartphone splňuje normu krytí IP68, takže se s ním můžete potápět do hloubky až 1,5 metru po dobu až 30 minut, nebo ho nosit do prašného prostředí.

Doogee S60 v obchodě toptop.com můžete nakupovat zde. Zaujalo vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama