transcend-drivepro-130-kamera-do-auta-s-wifi
Novinka Transcend DrivePro 130: kamera do auta s WiFi

Transcend DrivePro 130: kamera do auta s WiFi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 12. 2017 17:30 2

DrivePro 130 je nová kamerka do auta od společnosti Transcend. K zaznamenávání videa v rozlišení až 1080p (Full HD) využívá snímač Sony Exmor, který slibuje dobrou kvalitu záznamu. Přítomna je i technologie Wide Dynamic Range (WDR), která vyrovnává světlejší a tmavší místa v každém záběru.

Reklama

Kamera díky integrovanému WiFi modulu komunikuje s chytrými zařízeními se systémy Android a iOS, a to prostřednictví aplikace DrivePro, která je zdarma ke stažení. Po spárování smartphonu/tabletu s kamerou je možné přes tuto aplikaci upravovat snadno jednotlivá nastavení nebo si nechat zobrazit živý náhled, pokud budete chtít.

Díky funkci kontinuálního časosběrného snímání (time-lapse) je DrivePro 130 užitečná také při parkování tzv. funkce dohledu. A dále je tu i funkce pro upozornění na nutnost rozsvícených světel, kamerka tak signalizuje při soumraku nebo při vjetí do tunelu. Řidič si také může nastavit čas pro připomenutí odpočinku.

Součástí balení je paměťová karta Transcend microSDHC řády High Endurance s kapacitou 16 GB. Tato karta se vyznačuje zvýšenou odolností proti vnějším vlivům.

Kamera je dostupná v provedení s přísavným držákem nebo s oboustrannou lepicí páskou. Maloobchodní doporučená cena Transcend DrivePro 130 je 3 890 Kč s DPH. Na výrobek se vztahuje dvouletá záruka výrobce.

Transcend DrivePro 130: kamera do auta s WiFi
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama