v-prodeji-je-nova-outdoorova-kamera-niceboy-vega-5-pop
Novinka V prodeji je nová outdoorová kamera Niceboy VEGA 5 POP

V prodeji je nová outdoorová kamera Niceboy VEGA 5 POP

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2017 10:00

Akční kamera od společnosti Niceboy je vybavena dotykovým LCD displejem s úhlopříčkou 2,45 palce. Přichází s řadou možností výběru rozlišení v čele s interpolovaným 4K/24 fps, nebo nativním 2K/30 fps videem, fotografie pořizuje v kvalitě až 16 Mpx. Zabudovaný WiFi modul umožňuje ovládání kamerky pomocí aplikace v mobilním telefonu či tabletu.

Reklama

Kromě zmiňovaného 4K a 2K videa je možnost také natáčet v rozlišení Full HD (60/30 fps), HD (120/60/30 fps) a dalších režimech. Ustálené záběry zajišťuje kombinace optické a elektronické stabilizace. Zvuk je nahráván rovnou do stereo formátu. Kamera umožňuje pořizování časosběrných videí nebo zpomalené záběry (slow motion), aniž by bylo zapotřebí post-produkční úprav. Je zde také možnost využití širokoúhlého objektivu (170°), díky němuž jsou záběry pořizovány s efektem “rybího oka”. K dispozici je také aqua mód pro lepší záběry pod vodou a možnost přetočení displeje, kterou lze v případě potřeby využít jako černou skříňku do auta.

Základní výbava

Součástí vybavení jsou speciální dvířka pro dotykové ovládání s vodotěsným pouzdrem (až do třiceti metrů) případě ovládání kamery v horších podmínkách, dálkové ovládání, sada úchytů na řídítka, helma, baterie, nabíjecí kabel, jistící lanko a jiné. V základním balení také naleznete vícejazyčný návod včetně toho českého.

Outdoorovou kameru Niceboy VEGA5 POP lze koupit za 4 990 Kč s DPH.

V prodeji je nová outdoorová kamera Niceboy VEGA 5 POP
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama