k-honoru-9-dostanete-chytry-naramek-honor-band-3-zdarma
Novinka K Honoru 9 dostanete chytrý náramek Honor Band 3 zdarma

K Honoru 9 dostanete chytrý náramek Honor Band 3 zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 11. 2017 16:00 1

Značka Honor připravila pro své fanoušky zajímavou vánoční akci. Každý, kdo si od dnešního dne až do konce roku zakoupí Honor 9, dostane jako dárek chytrý sportovní náramek Honor Band 3 v černém odstínu v hodnotě 1 829 Kč zdarma. Akce platí u všech autorizovaných prodejců nebo do vyprodání zásob.

Reklama

Honor 9 patří k tomu vůbec nejlepšímu, co je na trhu smartphonů momentálně k dispozici. Na přední straně telefonu je 5,15palcový Full HD displej a také bleskurychlá čtečka otisků prstů. Zadní straně kraluje duální fotoaparát, s kombinací 12 Mpx + 20 Mpx, videa natáčí až do rozlišení 4K. Výkon zajišťují osmijádrový procesor Kirin 960 s 4GB operační pamětí. Vše doplňují 64 GB paměti pro data, konektor USB-C, infraport, 3200mAh baterie s funkcí rychlonabíjení, podpora dualSIM a NFC. Honor 9 je k sehnání za 10 990 Kč. K dispozici je v safírově modrém, antracitově černém nebo ledově šedém odstínu.

Honor Band 3 lze primárně využít k monitoringu chůze, běhu či plavání. Krokoměr pohlídá denní ujitý počet kroků. V režimu běhu náramek signalizuje tempo, překonanou vzdálenost, spálené kalorie a po spárování s GPS telefonu majitelé zjistí také běžeckou trasu. Má zabudovaný senzor měření srdečního tepu a je vodotěsný až do padesátimetrové hloubky. Mimo sportovní aktivity ho lze využít i k monitoringu délky a kvality spánku.

Náramek je kompatibilní nejen se systémem Android ve verzi 4.4 a výše, ale také s iOS 8.0 a výše. Všechna data o aktivitách, nastavení a další záležitosti jsou dostupná v aplikaci Huawei Wear. V běžném prodeji je Honor Band 3 k sehnání za 1 829 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama