mapa-nivelle-nights-se-otevira-vsem-hracum-battlefieldu-1
Novinka Mapa Nivelle Nights se otevírá všem hráčům Battlefieldu 1

Mapa Nivelle Nights se otevírá všem hráčům Battlefieldu 1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2017 18:00

Mapa Nivelle Nights, inspirovaná sto let starými událostmi, přinášela předplatitelům programu Premium a majitelům datadisku They Shall Not Pass intenzivní herní zážitek od okamžiku svého vydání. Teď máme pro hráče Battlefieldu 1 skvělou zprávu: Nivelle Nights se jim už brzy zpřístupní zdarma.

Reklama

Mapa dorazí do hry společně s novým herním režimem Operation Campaign, který na stávajícím principu frontových bojů mezi útočníky a obránci vystaví nový systém sestávající z propojení více operací s novými unikátními odměnami. Konkrétně kombinuje dvě operace z datadisku Battlefield 1 In the Name of the Tsar - Brusilov Offensive a Red Tide.

Závěrem si připomeňme události, které vývojáře Battlefieldu 1 vedly k vytvoření mapy Nivelle Nights. O chladném večeru 23. října 1917 začala na bojištích zahalených mlhou bitva o La Malmaison. Jednalo se o pečlivě naplánovanou francouzskou ofenzívu s jednoduchým cílem, obsadit strategicky významný opevněný hřeben podél Chemin des Dames. S podporou tanků a za pomoci vyspělé dělostřelecké taktiky nakonec Francouzi donutili německé jednotky 1. listopadu k ústupu.

Mapa Nivelle Nights se otevírá všem hráčům Battlefieldu 1
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama