t-mobile-vymeni-stary-telefon-za-novou-powerbanku
Novinka T-Mobile vymění starý telefon za novou powerbanku

T-Mobile vymění starý telefon za novou powerbanku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2017 14:00 6

Cesta na kteroukoliv ze značkových či partnerských prodejen T-Mobile se v nadcházejících dnech vyplatí. Všichni, kdo přinesou starý mobilní telefon nebo tablet a odevzdají jej, získají jako dárek novou powerbanku s kapacitou 2600 mAh. Akce odstartovala včera, je otevřena všem bez výjimky (nemusí jít o zákazníky T-Mobile) a poběží do vyčerpání zásob. Stará zařízení operátor předá k ekologické likvidaci a recyklaci společnosti ASEKOL.

Reklama

Podle průzkumů se sice Češi v recyklaci použité elektroniky v posledních letech lepší, tři čtvrtiny elektroodpadu však stejně skončí v popelnici a nepoužívané mobilní telefony zase zůstávají v šuplíku. Odhadem je takových zařízení přes 10 milionů a obsahují až půl tuny cenných kovů, které lze opětovně využít. Ekologická likvidace zároveň zabrání úniku škodlivých látek do přírody. Na prodejnách T-Mobile mohou zákazníci nepoužívaná zařízení odevzdávat k likvidaci celoročně.

T-Mobile vymění starý telefon za novou powerbanku
i Zdroj: PCTuning.cz

„Každý rok odevzdají naši zákazníci na prodejnách k recyklaci jen několik stovek starých přístrojů. Popravdě je to však velmi nízké číslo, a proto jim teď nabízíme motivací navíc – powerbanku za starý telefon. Věříme, že budeme i díky této akci počty odevzdaných starých telefonů brzy počítat na tisíce,“ říká Eva Karasová, manažerka společenské zodpovědnosti T-Mobile.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama