halloween-miri-i-do-world-of-tanks
Novinka Halloween míří i do World of Tanks

Halloween míří i do World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 10. 2017 21:00 2

Po lodích je tady další halloweenský update od Wargamingu. Dušičková monstra míří do World of Tanks nejen na PC, ale take do konzolové verze. A tentokrát to bude pořádně ostré. Od dnešního dne se do světa tanku pokusí probít z univerza nemrtvých zhoubný tank Leviathan.

Reklama

Ani tentokrát však halloweenský event nebude jen o boji proti tradičními zbraněmi. Leviathan, vládce posmrtného světa, chce rozšířit svoje působiště I k nám, do světa živých. Proti této zhoubě však stojí dva tanky, ničivý Franken s dlouhým dostřelem a hustý Stein, který dokáže pohlcovat poškození a následně se vrhnout do další bitvy.

Hráči od dnešního pátku najdou oba tanky ve svých garážích. Jakmile si zvolíte svoji zbraň proti Zlu, můžete se s Leviathanem a jeho jednotkami střetnout v PvE režimu, v němž musíte zastavit nejen jeho pomocníky, ale I jeho samotného. Pro boj s reálnými nepřáteli je zde pak PvP mód pro boj 15 vs. 15 hráčů.

Halloweenský cirkus rozjíždí dnes World of Tanks také na koznolích, kde potrvá až do 1. listopadu. Populární linie Monster Tank z předchozího eventu byla rozšířena o dva nové přírůstky v podobě Höllenhund leKpz M 41 90 mm a Dragon Type 62.

V Monster Awakened eventu budou tanky svádět líté boje na Grim Graveyard, na němž se utkají fantomové vlaky, Krakenova chapadla a mysteriózní zelený sliz. Na hráče však nečekají jen stvůry, ale také hodně zajímavé statistiky, schopnosti a samozřejmě také Spectre tank a medaile.

>

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama