cesky-tym-predvedl-na-geforce-garage-destiny-of-titans-vynikajici-vykon
Novinka Český tým předvedl na GeForce Garage: Destiny of Titans vynikající výkon

Český tým předvedl na GeForce Garage: Destiny of Titans vynikající výkon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 10. 2017 17:30 4

Tři originální casemody vznikly během pouhých 24 hodin trvající extrémní výzvy GeForce Garage: Destiny of Titans. Katovická ESL aréna v uplynulých dnech přivítala týmy Rumunska, Polska a poprvé také České republiky. Byly složeny z nejlepších národních casemodderů a odborníků na hardware a jejich úkolem bylo postavit co nejoriginálnější PC inspirované očekávanou hrou Destiny 2, za kterou stojí společnosti Bungie a Activision.

Reklama

Celá událost byla vysílána živě prostřednictvím sítí YouTube, Twitch.tv a v rámci pravidelných vstupů také na Facebooku. Výkony jednotlivých týmů online sledovalo více než 300 000 fanoušků z celé Evropy.

Český tým připravil casemod laděný do šedé a červené, inspirovaný brněním a zbraněmi herních postav, na téma Destiny 2 také odkazuje také číslice na předním panelu. Také rumunský celek se nechal inspirovat prvky ochranného oděvu, tentokrát ale vsadil na kontrast černé a bílé s výraznými červenými prvky. Polští reprezentanti pak připravili černo-zlaté PC vycházející z herního módu Trials of Osiris, který je, jak již název napovídá, spjat s tematikou starověkého Egypta.

Český casemod si boudou moci fanoušci pohlédnout živě na říjnovém veletrhu FORGAMES nebo listopadovém Mistrovství ČR v počítačových hrách. Pro úplnost dodejme, že český tým na GeForce Garage: Destiny of Titans tvořil casemoder z Plzně Filip Karel, Josef „PKBO“ Dvořák, jenž je nejlépe bodově hodnoceným overclockerem v České republice a Jakub Metelka působící v pořadu RE-PLAY, kde se stará o RE-GEAR, videa o nových technologických vychytávkách, hardwaru a samozřejmě všem okolo gamingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama