reproduktor-evolveo-armor-gt7-v-prodeji
Novinka Reproduktor EVOLVEO Armor GT7 v prodeji

Reproduktor EVOLVEO Armor GT7 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2017 13:00

V nabídce společnosti Evolveo se zabydlel další bezdrátový reproduktor. Konkrétně se jedná o model Armor GT7, který byl údajně navržen tak, aby odolal nepříznivým podmínkám, ale zároveň poskytl i slušný zvukový zážitek.

Reklama

Nový outdoorový reproduktor Armor GT7 stojí na vrcholu řady Armor. Svým zákazníkům nabízí výkon 20 W, splňuje podmínky IP54, je tedy odolný stříkající vodě a dešti, zvuk přenáší bezdrátově pomocí Bluetooth 4.2 EDR a přítomna je i možnost připojení zvukovým kabelem zakončeným 3,5mm jackem. Samozřejmostí je integrovaný MP3 přehrávač a podpora microSD kartet o kapacitě až 64 GB.

Armor GT7 je možné využít i jako handsfree sadu. Příchozí telefonní hovor lze přijmout stisknutím jednoho tlačítka. Reproduktor má rovněž integrovaný mikrofon a tlačítka pro úpravu hlasitosti. Při hovoru tedy není nutné vytahovat mobilní telefon z kapsy nebo batohu. Akumulátor reproduktoru má kapacitu 4 400 mAh a slušné výdrži napomůže i funkce automatického vypínání.

Outdoorové reproduktory EVOLVEO Armor GT7 (černé barevné provedení) a GT8 (černý s modrou mřížkou) jsou v obchodech dostupné za cenu 1 399 Kč včetně DPH.

Reproduktor EVOLVEO Armor GT7 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama