novy-notebook-od-xiaomi-nabizi-skvelou-vybavu
Novinka Nový notebook od Xiaomi nabízí skvělou výbavu

Nový notebook od Xiaomi nabízí skvělou výbavu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 9. 2017 16:00

Společnost Xiaomi se již v minulém roce pochlubila svými prvními notebooky, které se od sebe lišily především velikostí. Nově do portfolia této ambiciózní asijské značky přibyl špičkový model Mi Notebook Pro.

Reklama

Mi Notebook Pro je vybaven 15,6palcovým displejem s tenkým rámečkem (jen 6,2 mm), rozlišením Full HD, tedy 1 920 ×1 080 obrazových bodů a krycím sklem Gorilla Glass 3. Jako procesor poslouží čtyřjádrové čipy Intel Core osmé generace (na výběr je Core i5-8250U nebo Core i7-8550U). Dostatek výkonu pro chod operačního systému Windows 10 pak zajistí 8 GB nebo 16 GB operační paměti. Pro uložení dat je k dispozici 256GB PCIe SSD jednotka. Náročnější uživatelé mohou notebook dovybavit i diskrétní grafikou nVidia GeForce MX150 s 2 GB VRAM (GDDR5).

Samozřejmostí je podsvícená klávesnice, reproduktory Harman Inifnity s možností využití technologie Dolby Atmos, snímač otisků prstů a zabudovaný do touchpadu. Výrobce oproti starším notebookům zapracoval i na chlazení, které by nyní nyní mělo být ještě účinnější a tedy lépe odvádět zbytkové teplo.

V konfiguraci s procesorem Core i5 a 8 GB RAM se Mi Notebook Pro bude prodávat za zhruba 740 eur. Cena nejvybavenější verze notebooku s výkonnějším Core i7 a 16 GB operační paměti nemá překročit částku 1000 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama