sandisk-ixpand-base-zalohuje-obsah-a-soucasne-iphone-dobiji
Apple Novinka SanDisk iXpand Base: zálohuje obsah a současně iPhone dobíjí

SanDisk iXpand Base: zálohuje obsah a současně iPhone dobíjí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2017 15:45

Společnost Western Digital rozšířila produktovou řadu úložišť určenou pro uživatele iPhone o externí disk SanDisk iXpand Base. Stačí chytrý telefon připojit k zařízení a jeho obsah se při současném dobíjení automaticky zazálohuje.

Reklama

Kapacita SanDisk iXpand Base je až 256 GB a poskytuje tedy uživatelům dostatek kapacity pro automatické zálohování souborů v jejich původní kvalitě, bez nutnosti platit další měsíční poplatky za služby cloudových úložišť. Externí disk má kompaktní rozměry (10,6 × 10,1 × 2,5 centimetru) a je navržen tak, aby se jednoduše umístil na noční stolek nebo pracovní stůl, jeho povrch je pogumovaný a má vyčleněný prostor pro praktické uložení kabelu typu Lightning.

Dobíječka s výkonem 15 W rychle dobíjí iPhone a zařízení současně zálohuje data prostřednictvím aplikace iXpand Base. Obnovení zálohovaného obsahu na iPhone je také snadné a rychlé. Pokud budete chtít obnovit data na současný telefon nebo na telefon nový, jednoduše iPhone připojte, otevřte aplikaci iXpand Base app a odklikněte obnovit data.

Cena a dostupnost

Externí disk iXpand Base bude k dostání a prostřednictvím internetových obchodů Amazon, BestBuy.com, B&H Photo Video.com a v síti dalších prodejců a distributorů. Bude dodáván v kapacitách od 32 GB do 256 GB. Doporučená koncová cena je 199 eur pro kapacitu 256 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama