dell-vstoupi-na-trh-rozsirene-reality-s-vlastnim-windows-ar-headsetem
Novinka Dell vstoupí na trh rozšířené reality s vlastním Windows AR headsetem

Dell vstoupí na trh rozšířené reality s vlastním Windows AR headsetem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 8. 2017 16:30 1

Společnost Dell bude jednou z mála firem, která nabídne zařízení pro rozšířenou realitu, neboli AR. Hodlá totiž uvést na trh vlastní headset pro platformu Windows Mixed Reality, který se bude jmenovat Visor. 

Reklama

Dell tak následuje třeba značku Acer, která svůj AR headset začala prodávat na Microsoft Store již před několika týdny. Visor od Dell hledí nejen na funkčnost a pohodlí uživatele, ale také na vzhled, který je skutečně elegantní. Headset má dobře polstrovanou čelenku i okolí displejů a šikovný držák pro vyvedení kabelů na zadní stranu hlavy. 

Dell vstoupí na trh rozšířené reality s vlastním Windows AR headsetem
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotný kryt displejů je výklopný a snadno tak můžete opustit prostředí rozšířené reality. Samotné displeje jsou pochopitelně dva, oba s rozlišením 1440 × 1440 pixelů. To znamená vyšší rozlišení než třeba v případě VR headsetů HTC Vive či Oculus Rift.

Na trh se má Dell Visor dostat až 17. října, nicméně už od příštího měsíce ho bude možné předběžně objednávat. Cenovku výrobce stanovil na 400 dolarů (8 700 Kč bez DPH), což je o 100 dolarů více než u produktu Acer. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama