vychazeji-game-ready-ovladace-pro-otevrenou-betu-destiny-2
Novinka Vycházejí Game Ready ovladače pro otevřenou betu Destiny 2

Vycházejí Game Ready ovladače pro otevřenou betu Destiny 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 8. 2017 13:00

nVidia dodržela svůj slib ze svého pondělního vystoupení na veletrhu Gamescom a vydala nové Game Ready ovladače pro otevřenou beta verzi Destiny 2. Software obsahuje i funkci ShadowPlay Highlights hráčům PlayerUnkown’s Battlegrounds a podporu technologie Ansel ve hře Pro Evolution Soccer 2018. Jsou také vyladěny pro tituly Ark: Survival Evolved, F1 2017 a Quake Champions v režimu předběžného přístupu.

Reklama

Je jen jedna šance udělat první dojem a hry nejsou žádná výjimka. nVidia se snaží, aby se každá hra představila v co nejlepším světle, i pokud je stále ve vývoji. Platí to i pro PC verzi druhého dílu Destiny, na kterém úzce spolupracuje s Bungie a Activision. Nejnovější Game Ready ovladače proto podporují otevřenou beta verzi hry Destiny 2. Test pro počítače odstartuje 28. srpna, tedy už zítra, pro předobjednávky a o den později budou na servery vpuštěni všichni zájemci. Akce skončí 31. srpna.

Dalším důležitým prvkem Game Ready ovladačů je jejich časté využití pro impelementaci nových funkcí, které hráči s grafickými kartami GeForce mohou využít. Aktuální verze těchto ovladačů přidává podporu Highlights do PlayerUnknown’s Battlegrounds. Nyní budou mít fanoušci tohoto titulu možnost zachytit ty nejlepší herní momenty automaticky pomocí funkce ShadowPlay Highlights. Tyto záznamy, ať už v podobě videa nebo screenshotů, je možné pohodlně sdílet na Facebook, YouTube nebo Imgur.

Přidána byla také podpora funkce Ansel ve hře Pro Evolution Soccer 2018. Jde o vůbec první sportovní hru, která tuto funkci podporuje. Ansel je revoluční způsob zachycování fotografií přímo ve hře. Lze je pořídit z jakékoliv pozice a posléze je upravit dodatečnými filtry, umožňuje vytváření v HDR nebo 360° snímků. Vše lze následně sdílet s ostatními za pomoci smartphonu, PC nebo VR headsetu.

Aktuální verzi ovladačů Game Ready 385.41 WHQL stahujte odsud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama