a-data-potvrzuje-podporu-asus-aura-sync-u-pameti-xpg-spectrix-d40
Novinka A-Data potvrzuje podporu Asus Aura Sync u pamětí XPG SPECTRIX D40

A-Data potvrzuje podporu Asus Aura Sync u pamětí XPG SPECTRIX D40

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 7. 2017 08:45

Společnost A-Data oznámila, že její DDR4 paměťový modul XPG SPECTRIX D40 RGB právě získal certifikaci kompatibility s programem Aura Sync. To umožní majitelům základních desek Asus personalizovat RGB osvětlení pamětí s možností výběru barevné škály, sekvence osvětlení a tak podobně.

Reklama

Krom toho moduly SPECTRIX D40 také podporují SPD, neboli serial presence detect – funkci, která na nových základních deskách Intel X299 s kompatibilními procesory automaticky nastaví frekvenci na 2 666 MHz. Tím překonávají ostatní DDR4 paměti, které používají nižší rychlost 2 400 MHz. „Díky efektivnímu rozvádění tepla a tepelně vodivým materiálům desek plošných spojů mohou moduly SPECTRIX D40 pracovat až na frekvenci 4 000 MHz, aniž by bylo potřeba instalovat dodatkové chladící zařízení,“ dodává výrobce. Kromě platformy Intel X299 jsou paměti kompatibilní i se základními deskami AMD AM4 a procesory Ryzen.

V současné době předpokládáme, že paměti SPECTRIX D40 budou dostupné koncem července nebo začátkem srpna. O případných změnách budeme včas informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama