turnajova-klavesnice-genesis-thor-300-tkl-v-prodeji
Novinka Turnajová klávesnice Genesis Thor 300 TKL v prodeji

Turnajová klávesnice Genesis Thor 300 TKL v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 6. 2017 12:30

Značka herního vybavení Genesis představuje Thor 300 TKL, klávesnici pro hráče počítačových her, kteří si svoji výbavu často berou s sebou na turnaje či k přátelům.

Reklama

TKL v označení je zkratka pro Tenkeyless Mechanical Keyboard, což znamená, že je bez numerické části. Díky tomu je klávesnice menší a snadno přenosná. Odolné hliníkové pouzdro ji pak na cestách bezpečně chrání.

Thor 300 TKL používá spínače Outemu a umožňuje hráčům volit mezi dvěma oblíbenými herními variantami spínačů: modrým a červeným. Každý model je také vybaven vlastním podsvícením: zeleným pro modré spínače a bílým pro spínače červené.

Dalším herním prvkem klávesnice Thor 300 TKL je podsvícení nabízející až 20 režimů. Osm z nich je určeno pro oblíbené herní žánry, jako jsou například FPS nebo MOBA. Navíc si může uživatel naprogramovat další dva režimy zcela podle sebe.

Protože je klávesnice určena pro hráče, může se pochlubit i funkcí  N-Key rollover, která zajišťuje, že počítač okamžitě zaznamená signál ze všech kláves i v případě, že jsou stisknuty současně.

Pro zvýšení mobility je klávesnice vybavena praktickými úchyty pro uložení kabeláže, gumové protiskluzové prvky zajišťují pevné usazení klávesnice na pracovní ploše. Klávesnice je také vybavena celou řadou multimediálních kláves.

Herní klávesnice Genesis Thor 300 TKL je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 1 190 Kč.

Technické údaje:

Připojení: drátové

Typ klávesnice: mechanická

Spínače: Outemu red a blue

Aktuační síla: 45 g (red); 55 g (blue)

Délka kabelu: 1,6 m

Rozměr: 335 × 134 × 38 mm

Počet kláves: 87

Multimediální klávesy: 11

Požadavky na systém: Windows XP/Vista/7/8/10

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama