evolveo-supremesound-e7-bluetooth-sluchatka-s-vymenitelnou-baterii
Novinka Evolveo SupremeSound E7: bluetooth sluchátka s vyměnitelnou baterií

Evolveo SupremeSound E7: bluetooth sluchátka s vyměnitelnou baterií

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 6. 2017 12:00 2

Evolveo uvádí na trh bluetooth sluchátka SupremeSound E7, která již na první pohled zaujmou svými designovými prvky z nerezové oceli. K dostání jsou na tuzemském trhu za 1 390 Kč včetně DPH.

Reklama

Sluchátka využívají technologie Bluetooth 4.0 a NFC, hudbu lze tedy poslouchat pohodlně bez kabelového připojení až do vzdálenosti 10 metrů. Samozřejmě je možné k propojení využít i klasický kabel s 3,5mm jackem, který je součástí balení.

Hlavový most SupremeSound E7 umožňuje nastavit požadovanou velikost a zlepšit ergonomii. Sluchátka mají impedanci 32 ohmů, rozsah 20 Hz- 20 kHz a citlivost 75 dB. Výrobce vsadil na 40mm neodymové reproduktory, od nichž máme čekat věrnou zvukovou reprodukci. Samozřejmostí pak je ovládání hlasitosti i mikrofon, sluchátka lze tedy použít pro handsfree volání.

Evolveo SupremeSound E7 se snadno spárují s mobilním telefonem. Podporují většinu smartphonů se systémem Android a další zařízení s Windows, iOS s technologií bluetooth. Vyměnitelná baterie kapacity 800 mAh by měla zajistit až 30 hodin provozu.

Dostupnost a cena

Sluchátka SupremeSound E7 jsou dostupné za koncovou cenu 1 390 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama