novy-propagacni-web-linuxu-proc-pouzivat-linux
Novinka Nový propagační web Linuxu - "Proč používat Linux"

Nový propagační web Linuxu - "Proč používat Linux"

Docekal

Docekal

12. 7. 2005 00:00 5

Adam Přibyl ve spolupráci s CZLUG oznamuje spuštění webu Proč používat Linux. Web srozumitelně prezentuje uživatelům výhody operačního systému GNU/Linux při jeho použití na domácím počítači.

Reklama

Adam Přibyl ve spolupráci s CZLUG oznamuje spuštění webu Proč používat Linux. Web srozumitelně prezentuje uživatelům výhody operačního systému GNU/Linux při jeho použití na domácím počítači. Uživatelé na webu naleznou stručnou charakteristiku operačního systému, popis několika vhodných variant Linuxu a návod, jak si ho vyzkoušet na počítači pomocí live CD. Web by se tak měl stát hlavním vstupním bodem pro uživatele, kteří mají zájem Linux vyzkoušet, případně ho začít trvale používat.

Dan Ohnesorg, předseda CZLUGu, ke spuštění webu říká: "S pomocí aplikací, jako je Firefox, Thunderbird a OpenOffice.org, se pro uživatele ztrácí rozdíl mezi jednotlivými platformami. Konečně získává možnost vybrat si platformu dle svých potřeb, ceny a nároků na stabilitu a bezpečnost. Doufám, že mu tento web bude v rozhodování příjemným průvodcem."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama