v-cr-se-zacal-prodavat-notebook-lenovo-thinkpad-t570
Novinka V ČR se začal prodávat notebook Lenovo ThinkPad T570

V ČR se začal prodávat notebook Lenovo ThinkPad T570

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 4. 2017 08:00 1

Mezi podnikové notebooky zamířil model Lenovo ThinkPad T570. Kromě vysokého výkonu a bohaté konektivity zaujme špičkovým zpracováním a k jeho přednostem patří také nadprůměrná výdrž baterie.

Reklama

Lenovo ThinkPad T570 přichází v konzervativním designu s praktickou podsvícenou numerickou klávesnicí a s hmotností pouhých 2,04 kilogramu. Podle výrobce byly při konstrukci notebooku použity kvalitní a pevné materiály, které obstály i při náročném armádním testování.

Dostatečný výkon počítači poskytují výkonné procesory Intel Core sedmé generace, až 32GB operační paměť, rychlé SSD úložiště a operační systém Windows 10 Pro. Samostatnou kapitolou je pak výdrž baterie, která tento 15,6palcový notebook (rozlišení Full HD) udrží v chodu až 16 hodin na jedno nabití. Výdrž přitom ještě prodlouží technologie Power Bridge, která umožňuje výměnu akumulátoru bez nutnosti notebook vypnout. S přídavnou cestovní baterií, kterou je možné vyměnit za chodu, tak můžete pracovat až 21 hodin bez přerušení.

ThinkPad T570 se může pochlubit i širokou nabídkou portů včetně USB-C s podporou technologie Intel Thunderbolt 3. Notebook je možné také nakonfigurovat s možností připojení WWAN, takže uživatelé mohou mít vždy k dispozici přístup k 3G nebo 4G mobilním sítím. Počítač je vybaven i čtečkou otisku prstů, která umožňuje bezpečnější přihlašování s jediným dotykem. Nechybí ani podpora funkceWindows Hello a čip dTPM 2.0, který šifruje data.

Notebook Lenovo ThinkPad T570 se v tuzemských obchodech prodává od 39 790 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama