registrace-na-transport-hackathon-vrcholi
Novinka Registrace na Transport Hackathon vrcholí

Registrace na Transport Hackathon vrcholí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 4. 2017 16:00

Zbývá posledních pět dní, během kterých mají tříčlenné týmy možnost přihlásit se na blížící se Transport Hackathon a splnit první úkol, který je posune do finále. To proběhne ve dnech 22. až 23. dubna v pražské Paralelní Polis a soutěžící se při něm budou muset poprat s výzvou z oblasti dopravy a cestování. Na vítěze čeká štědrá odměna v podobě 100 tisíc korun a cesta na mezinárodní finále v kanadském Montrealu, ve kterém se již v polovině května utkají týmy z 25 měst z celého světa o přízeň investorů.

Reklama

Jak se registrovat?

Stačí vytvořit tříčlenný tým, zaregistrovat ho na praguehackathon.com a vyřešit a nahrát první úkol. Registrační systém se uzavře 9. dubna a 14. dubna obdrží deset vyvolených týmů pozvánky do pražského finále. Není podmínkou, že musí být všichni v týmu programátoři a ajťáci. V hlavním kole bude úkolem deseti soupeřících týmů přijít s komplexním řešením problému včetně obchodního modelu, takže se neztratí ani rozhled v marketingu.

Akce proběhne pod taktovkou Simpleway, vývojářské společnosti se zkušenostmi například z letišť v Praze, Dubaji, Calgary, Vancouveru nebo Madridu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama