smartphony-xiaomi-redmi-ve-4-generaci-nyni-i-v-nabidce-e-shopu-alza-cz
Novinka Smartphony Xiaomi Redmi ve 4. generaci nyní i v nabídce e-shopu Alza.cz

Smartphony Xiaomi Redmi ve 4. generaci nyní i v nabídce e-shopu Alza.cz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 2. 2017 12:30 1

Čtyři modely chytrých telefonů Xiaomi z řady Redmi 4 jsou v různých konfiguracích a ve třech barvách od února dostupné také u největšího českého prodejce Alza.cz.

Reklama

Na ceně pod čtyřmi tisíci korun začíná model Redmi 4A, pro uživatele s většími nároky na výdrž a zabezpečení je k dispozici verze Redmi 4. Vyšší požadavky na výkon a rozlišení displeje pak uspokojí 32GB verze Redmi 4 Pro a příznivce větších úhlopříček pak osloví Redmi Note 4.

Nové modely mají celokovové tělo, čtečku otisků prstů pro vyšší zabezpečení a rychlejší odemykání (kromě Redmi 4A) a jsou dostupné ve třech barevných variantách (černá, stříbrná a zlatá, případně rose gold). Všechny smartphony Xiaomi řady Redmi 4 prodávané v Alze podporují 3G/LTE, dual SIM a USB OTG.

Podle informací společnosti Stark Distribution by Xiaomi mělo během března vydat všechny uvedené modely Redmi 4 i ve verzi s podporou LTE band20 (pásma 800 MHz, kterým operátoři pokrývají část českého území mimo větší města).

Koncová cena Xiaomi Redmi 4A 16 GB činí 3 889 Kč s DPH, Redmi 4 s 16 GB pak 4 890 Kč s DPH. Xiaomi Redmi 4 Pro s 32 GB koupíte za 5 790 Kč s DPH a Redmi Note 4 64 GB za 7 490 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama