hewlett-packard-vymenuje-nebezpecne-baterie-v-noteboocich
Novinka Hewlett-Packard vyměňuje nebezpečné baterie v noteboocích

Hewlett-Packard vyměňuje nebezpečné baterie v noteboocích

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 1. 2017 09:00

Pokud jste si v minulých letech pořídili notebook značky Hewlett-Packard, je možné že máte doma model s vadným akumulátorem. Firma svolává na opravu počítače prodané mezi březnem 2013 a dubnem 2016. Důvodem jsou vadné akumulátory, které mohou způsobit popáleniny nebo v krajním případě dokonce začít hořet.

Reklama

Společnost HP doporučuje svým zákazníkům, aby provedli kontrolu baterií, které ve svých noteboocích aktuálně používají a případně si zažádali o výměnu. Problematické jsou baterie v noteboocích ProBook, ENVY, Compaq Presario a Pavilion a také akumulátory, které byly v tomto období prodávány jako příslušenství nebo náhradní díly či výměnný díl v rámci podpory.

Zda akumulátor ve vašem notebooku pochází z problémové série, můžete ověřit přímo na stránkách HP. Pro základní orientaci může také posloužit čárový kód uvedený na baterii. Mezi potencionálně problematické notebookové baterie patří ty, jejichž číslo (najdete pod čárovým kódem na baterii) začíná na: 6BZLU, 6CGFK, 6CGFQ, 6DEMA, 6DEMH, 6EBVA, 6CZMB a 6DGAL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama