unikatni-notebook-razer-valerie-se-objevil-na-cinske-aukci
Novinka Unikátní notebook Razer Valerie se objevil na čínské aukci

Unikátní notebook Razer Valerie se objevil na čínské aukci

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 1. 2017 15:00 1

Je tomu týden, co se ze stánku Razeru na veletrhu CES ztratily dva první prototypy přenosných počítačů Valerie se třemi 4K displeji pro maximální herní zážitek. Nyní se jeden z nich objevil na čínském aukčním serveru Taobao. Upozornil na to server IBT.

Reklama

Razer přivezl do Las Vegas dva vzorky svého nadupaného notebooku. Oba počítače však byly naneštěstí ukradeny. A protože pro firmu mají nevyčíslitelnou hodnotu, tak se Razer každému, kdo mu sdělí informace, které povedou k dopadení zloděje nebo zlodějů, rozhodl nabídnout odměnu ve výši 25 000 dolarů (bezmála 640 000 korun).

Jestli se s oběma počítači ještě někdy setká, není jisté. Jeden z prototypů se však nakrátko objevil v aukci na serveru Taobao. Případní zájemci jej mohli koupit za 22 000 dolarů, tedy v přepočtu více než půl milionu korun. Kdo se stal majitelem unikátního notebooků, není v tuto chvíli jasné. Pokud však nezasáhli provozovatelé aukčního serveru, neznáménu šťastlivci se dostal do rukou opravdu jedinečný stroj.

Razer Valerie je špičkový notebook s trojicí 17,3palcových 4K IGZO displejů z produkce Sharpu, které lze poskládat za sebe pro snadný přenos nebo rychle rozložit na třímonitorové uspořádání. Vysoký výkon sestavy obstarávají karta nVidia GeForce GTX 1080 a procesory Core i7 od Intelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama