tp-link-archer-c25-wifi-router-pro-rychlou-domaci-sit
Novinka TP-Link Archer C25: WiFi router pro rychlou domácí síť

TP-Link Archer C25: WiFi router pro rychlou domácí síť

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2016 07:00 2

Vedle vysoké přenosové rychlosti dostatečné i pro náročné aplikace se WiFi router Archer C25 může pochlubit stabilním signálem s velkým dosahem, bezpečnostními funkcemi včetně silného šifrování, oddělenou sítí pro hosty nebo rodičovskou kontrolou.

Reklama

Archer C25 dokáže přenášet data celkovou rychlostí až 883 Mbit/s, a to až 433 Mbit/s v pásmu 5 GHz a 450 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz. Jednou z výhod tohoto řešení je možnost vytvoření dvou samostatných sítí, kdy jednoduché úlohy jako posílání e-mailů nebo procházení internetu probíhají v obecně vytíženějším pásmu 2,4 GHz, zatímco výkonnější pásmo 5 GHz je současně využíváno pro činnosti náročné na přenosovou kapacitu. Stabilní pokrytí signálu ve všech směrech by měly zajistit čtyři externí antény a proprietární technologie Netgear.

Pro ochranu sítě i uživatelů je router vybavený řadou bezpečnostních funkcí, mimo jiné integrovaným firewallem a 128bitovým šifrováním. Funkce síť pro hosty umožňuje vytvořit bezpečně oddělené připojení pro dočasné uživatele, díky němuž není nutné poskytovat hostům přístupové údaje a zpřístupňovat citlivá data v síti.

Zodpovědní rodiče jistě ocení možnost nastavení pravidel přístupu pomocí funkce „rodičovské kontroly“, která zajišťuje, aby děti nepřistupovaly k nežádoucímu obsahu nebo se připojovaly pouze ve vymezeném čase. Další z předností routeru je pohodlná obsluha a široké možnosti nastavení pomocí přehledného webového rozhraní nebo mobilní aplikace Tether, která umožňuje spravovat celou síť z libovolného zařízení se systémem Android nebo iOS.

Cena routeru TP-Link Archer C25 v tuzemských obchodech začíná na zhruba 800 Kč s DPH.

TP-Link Archer C25: WiFi router pro rychlou domácí síť
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TP-Link

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama