modularni-mobil-moto-z-je-v-cr-jaka-je-cena
Novinka Modulární mobil Moto Z je v ČR, jaká je cena?

Modulární mobil Moto Z je v ČR, jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2016 08:00

Tuzemští prodejci začali nabízet nový chytrý telefon společnosti Lenovo vybavený operačním systémem Android. Jedním z největších lákadel Moto Z, kterou výrobce oficiálně odhalil už v polovině června, je možnost připojení dalších modulů, které umožní vylepšit její funkčnost.

Reklama

Moto Z je ultratenký smartphone s tloušťkou jen 5,2 milimetru. Je to tak jeden z nejtenčích mobilů vůbec. V jeho výbavě najdeme procesor Snapdragon 820 od Qualcommu, kterému sekunduje grafický procesor Adreno 530. Operační paměť má kapacitu 4 GB.

Fotoaparát Moto Z je třináctimegapixelový se světelností f/1.8. Čip disponuje optickou stabilizací obrazu a laserovým ostřením. Nechybí dvojitý blesk. Přední snímač je pětimegapixelový s širokoúhlou čočkou. V horších světelných podmínkách pomůže jedna LED.

Kromě smartphonu Moto Z a také Moto Z Play, což je méně výkonný model z dvojice novinek značky Lenovo, se na český trh dostává i příslušenství Moto Mods. To se magneticky přicvakne k telefonu, se kterým hladce splyne. Sada aktuálně dostupného příslušenství bude navíc kompatibilní i s budoucími generacemi Moto Z.

S přídavnou baterií Incipio off GRID Power Pack okamžitě získáte 22 hodin výdrže navíc. Ta se vám bude hodit, až budete chtít sledovat svá oblíbená videa, chatovat s přáteli, nebo jen pracovat na cestách. Hasselblad True Zoom zase přidá ke smartphonu desetinásobný optický zoom, xenonový blesk a lepší spoušť. Dále jsou v nabídce reproduktory JBL SoundBoost a projektor Insta-Share, který vytvoří z téměř jakékoliv stěny 70palcovou obrazovku.

Doporučená cena chytrého telefonu Lenovo Moto Z je stanovena na 16 999 Kč. Moto Z Play se v ČR prodává za 12 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama