unikatni-wifi-system-netgear-orbi-vstupuje-do-prodeje
Novinka Unikátní WiFi systém Netgear Orbi vstupuje do prodeje

Unikátní WiFi systém Netgear Orbi vstupuje do prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 11. 2016 16:00 1

Netgear uvedl na český a slovenský trh třípásmový WiFi systém Orbi. Jeho prostřednictvím uživatelé získají přístup ke stabilnímu bezdrátovému připojení dosahujícímu rychlosti 3,0 Gb/s a pokrytí až 370 m2 – to vše bez nutnosti řešit mrtvé zóny či slabší signál typicky způsobený zdmi, dveřmi či více poschodími.

Reklama

WiFi systém Orbi je zařízením využívajícím třípásmovou WiFi technologii, která vytváří bezdrátový kanál mezi jednotlivými přístroji řady Orbi. Tento „virtuální kabel“ zajišťuje maximální rychlost připojení dosahující kombinované přenosové rychlosti až 3,0 Gb/s (1 733 + 866 + 400 Mb/s) bez ohledu na počet připojených zařízení a špičkové pokrytí signálem v úctyhodném rozsahu až 370 m2.

Wi-Fi systém Orbi je tvořen routerem a satelitem, jenž jsou již z výroby spárováni, aby bylo jejich nastavení co nejjednodušší. Uživateli proto stačí, aby připojil router Orbi ke svému současnému internetovému modemu či vstupní bráně, umístil satelit kamkoli v centru domácnosti a během několika málo minut se může těšit z bezpečného a vysoce výkonného WiFi připojení.

Orbi je v prodeji za doporučenou koncovou cenu 13 830 Kč s DPH. Během příštího kalendářního roku plánuje společnost Netgear uvést také sady s více satelity a samostatně prodávat jednotlivé satelity a routery.

Zdroj: Netgear

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama