oculus-rift-uz-pristal-na-pultech-britskych-obchodu
Novinka Oculus Rift už přistál na pultech britských obchodů

Oculus Rift už přistál na pultech britských obchodů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 9. 2016 16:30 20

V našich e-shopech si zatím můžete nejočekávanější VR headset současnosti leda předběžně objednávat, zato britské obchody už první kusy tohoto zařízení naskladňují a začínají prodávat. 

Reklama

Oculus Rift totiž již dorazit do řady britských obchodů a řetězců, mezi nimiž se objevil třeba Currys PC World, John Lewis, Game, nebo třeba Harrods. Prodej by však měl začít třeba také prostřednictvím e-shopu Amazon UK. Zde všude si zákazníci mohou headset koupit za cenu 549 liber, což je v přepočtu více než 17 000 Kč. 

Oculus Rift už přistál na pultech britských obchodů
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Rift nicméně doposud nemá připraven žádný oficiální ovladač a tak je zatím dodávaný pouze s ovladačem pro herní konzoli Xbox One. Rift však není pouze doménou Spojeného království. V seznamu zemí, které by měly již v těchto dnech VR headset nabídnout, je třeba i sousední Německo, Polsko či Rakousko. Zde se hovoří o cenovce ještě vyšší než ve Velké Británii někde okolo 700 euro, tedy téměř 19 000 Kč. 

Tuzemský trh si podle informací z řady e-shopů bude muset na headset ještě nějaký ten týden počkat. Pulty českých obchodů by se jím totiž měly začít plnit až začátkem příštího měsíce. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama