bezpecnostni-kamera-netgear-arlo-q-plus-v-prodeji
Novinka Bezpečnostní kamera Netgear Arlo Q Plus v prodeji

Bezpečnostní kamera Netgear Arlo Q Plus v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2016 10:30

Podle výrobce nová kompaktní WiFi kamera Arlo Q Plus představuje ideální řešení pro monitorování jakýchkoli kancelářských či obytných prostor. Obraz zaznamenává ve Full HD rozlišení, nechybí osminásobný digitální zoom a přítomen je i systém nočního vidění umožňují uživatelům detailně sledovat monitorovaný prostor v úhlu až 130°.

Reklama

Kamera je navíc vybavena zabudovaným obousměrným audio systémem, který dává uživateli možnost nejen zřetelně slyšet hlasy a zvuky v místnosti, kde se kamera nachází, ale zároveň může s dotyčnými osobami komunikovat. O celkovou bezpečnost se starají také pohybové a zvukové senzory, které informují o jakékoli neobvyklé aktivitě prostřednictvím hlášení zasílaných do jejich mobilních zařízení.

Arlo Q Plus nabízí oproti verzi Arlo Q ethernetový port, jehož prostřednictvím mohou uživatelé snadno a rychle připojit kameru k firemním přepínačům podporujícím technologii PoE a následně pak k celé firemní síti. Výhodou PoE připojení je mimo jiné vyšší variabilita v případě umístění kamer, kdy uživatel není závislý na rozmístění jednotlivých elektrických zásuvek v kancelářích.

Vysokou přidanou hodnotu také představuje nově zabudovaný microSD slot. Na vloženou paměťovou kartu lze v případě výpadku internetového připojení automaticky ukládat videozáznamy pořízené v režimu nepřetržitého nahrávání (24/7).

Díky mobilní aplikaci Arlo zase mohou uživatelé sledovat živě streamovaná či již natočená videa, stejně jako záznamy okolí kamery pořízené při zaznamenání pohybu. Aplikace zároveň slouží jako nástroj pro nastavení a správu kamer.

Bezpečnostní kamera Netgear Arlo Q Plus je již v prodeji za koncovou cenu 7 810 Kč s DPH.

Bezpečnostní kamera Netgear Arlo Q Plus v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Bezpečnostní kamera Netgear Arlo Q Plus v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Netgear

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama