zitra-vyjde-demo-ke-sportovni-hre-fifa-17-co-nabidne
Novinka Zítra vyjde demo ke sportovní hře FIFA 17, co nabídne?

Zítra vyjde demo ke sportovní hře FIFA 17, co nabídne?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

12. 9. 2016 14:45

Společnost EA Sports oznámila, že 13. září vydá demo sportovní hry FIFA jak pro konzole Xbox One a PlayStation 4, tak i pro počítače. Na svém blogu potom uvedla, co bude demo obsahovat.

Reklama

Kromě změny enginu bude největším tahákem FIFA 17 příběhový mód „The Journey“. V tomto módu obujete kopačky začínající hvězdy Alexe Huntera hrajícího za Manchester United a pokusíte se zapsat do fotbalových dějin.

Právě část příběhového módu by měla být k dispozici i v demo verzi FIFA 17. A přítomný bude také mód Kick Off, který vám umožní zahrát si rychlý zápas. Při načítání bude k dispozici možnost zahrát si několik nových singleplayerových i multiplayerových dovednostních her, což určitě potěší.

Zítra vyjde demo ke sportovní hře FIFA 17, co nabídne?
i Zdroj: PCTuning.cz

V Kick Off módu demo verze FIFA 17 bude k dispozici 12 fotbalových klubů z různých částí světa. Potvrzena je přítomnost Manchesteru United, Manchesteru City, Chelsea, Realu Madrid, Juventusu, Interu Milán, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayernu Mnichov, Tigres U.A.N.L. (MX) a Gamba Osaka.

V demu dále najdeme tři stadióny – CenturyLink, Stamford Bridge a Suita City Football Stadium. Když k tomu připočítáme fakt, že hra prošla změnou enginu, k objevování toho budeme mít dostatek.

Nakonec dodám, že demo FIFA 17 bude k dispozici i pro konzole Xbox 360 a PlayStation 4, tam se ale hráči budou muset obejít bez ukázky příběhového módu a bez dalších detailů, které plynou z enginu Frosbite.

FIFA 17 vyjde 27. září a to Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Demo hry najdete od zítřka na Originu a v příslušných online obchodech.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama