asus-zenpower-max-dobije-smartphone-i-notebook
Novinka Asus ZenPower Max: Dobije smartphone i notebook

Asus ZenPower Max: Dobije smartphone i notebook

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 9. 2016 12:00

Tchajwanský Asus má v nabídce spoustu tabletů a smartphonů, proto není překvapením, že přichází s další vlastní powerbankou. Novinka ZenPower Max se vyznačuje velmi vysokou kapacitou, díky které dobije nejen mobilní zařízení, ale dokonce i počítače.

Reklama

Powerbanka ZenPower Max je vybavena dvěma USB 2.0 porty s podporou rychlého nabíjení, které jsou schopny dodat výkon 36 W (5V2.4A / 9V2A / 12V1.5A). Využít lze také konektor USB Type-C s výstupem 5V3A / 12V3A / 20V3A a DC rozhraním pro nabíjení notebooků. Samozřejmostí jsou pak různé ochrany proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podpětí a přehřátí.

Externí zdroj s kapacitou 28 600 mAh se dokáže plně nabít na plnou kapacitu za 5,5 hodiny. Nabízí také výkonnou LED a může tak díky tomu posloužit jako svítilna, což se může hodit, pokud často cestujete. Podle výrobce vydrží při plném nabití svítit nepřetržitě až dvanáct dní.

ZenPower Max je powerbanka s rozměry 222,5 × 42 × 42 mm a hmotností 570 gramů. V prodeji je v černém a stříbrném barevném provedení. Ale zatím pouze na domácím trhu společnosti Asus, tedy na Tchajwanu. Cena po přepočtu je zhruba 3 800 Kč.

Zdroj: igeekphone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama