bezdratovy-herni-headset-steelseries-siberia-840-miri-do-prodeje
Novinka Bezdrátový herní headset SteelSeries Siberia 840 míří do prodeje

Bezdrátový herní headset SteelSeries Siberia 840 míří do prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2016 17:30

SteelSeries, přední výrobce herních periferií, uvádí na trh bezdrátový herní headset Siberia 840. Od modelu Siberia 800, jehož je přímým nástupcem, se odlišuje zejména podporou bezdrátového rozhraní Bluetooth.

Reklama

Zákazníci mohou nadále počítat se stylovým provedením headsetu a také paměťovou pěnou na obou mušlích i hlavovým mostem pro maximální komfort při dlouhodobém hraní. Sluchátka dále nabízí zatahovací mikrofon a ovládání na dosah ruky na jednom z náušníků včetně LED indikátoru zapnutí/vypnutí mikrofonu, hlasitosti a dalších. Dodávána jsou se dvěma vyměnitelnými bateriemi, každá s kapacitou 1 000 mAh a životností 20 hodin na jedno nabití, upřesňuje SteelSeries.

Výrobce u modelu Siberia 840 také garantuje tzv. lag-free, tedy kontinuální bezdrátový přenos bez záseků díky speciální technologii, která neustále přepíná mezi frekvencemi a vybírá ty nejméně rušené. Stejně jako model Siberia 800, tak i nástupce nabízí 7.1kanálový prostorový zvuk skrze tři různé Dolby technologie: Dolby Headphone, Dolby Digital a Dolby Pro Logic IIx.

Bezdrátový herní headset SteelSeries Siberia 840 se prodává za doporučenou koncovou cenu 349 eur (9 400 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama