microsoft-vydal-nove-sestaveni-windows-10-mobile-pro-insidery
Novinka Microsoft vydal nové sestavení Windows 10 (Mobile) pro Insidery

Microsoft vydal nové sestavení Windows 10 (Mobile) pro Insidery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 7. 2016 12:00

O vydání nového náhledu systému Windows 10, který je dostupný pro všechny uživatele zapojené do programu Insider, společnost informovala na svém oficiálním blogu.

Reklama

Už jen necelý měsíc nás dělí od příchodu velké aktualizace systému Windows 10. Takzvaný Anniversary Update bude možné stahovat od 2. srpna a proto nikoho asi nepřekvapí, že vývojáři v posledních týdnech do systému nové funkce nepřidávají, ale pouze odstraňují poslední nalezené chyby. Nové sestavení nese číselné označení 14383 a je dostupné nejen pro počítače a tablety, ale také pro smartphony. K podepsání RTM verze (Release to Manufacture – verze, která bude zaslána výrobcům zařízení) by přitom mohlo údajně dojít již příští týden.

Aktualizace na desítky zdarma platí pro uživatele Windows 7 a Windows 8.1 (případně pro majitele chytrých telefonů s Windows Phone 8.1). Možnost upgradovat zadarmo bude ukončena 29. července. Pak bude Windows 10 ve volném prodeji za plnou cenu. Nedlouho poté Microsoft začne s distribucí zmiňovaného Anniversary Updatu.

Microsoft vydal nové sestavení Windows 10 (Mobile) pro Insidery
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: MS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama