d-link-ac1750-rychly-router-pro-domacnost-nebo-kancelar
Novinka D-Link AC1750: Rychlý router pro domácnost nebo kancelář

D-Link AC1750: Rychlý router pro domácnost nebo kancelář

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2016 15:30

Router D-Link AC1750 podporuje technologii WiFi 802.11 ac, což z něj dělá slušný základ pro vytvoření stabilní síťové infrastruktury doma nebo v kanceláři. Integrované dvoupásmové připojení nabízí rychlost přenosu dat až 1 750 Mb/s (1 300 Mbit/s ve frekvenčním pásmu 5 GHz a 450 Mbit/s ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz). Každé pásmo může přitom fungovat jako samostatná bezdrátová síť.

Reklama

K dispozici jsou také čtyři gigabitové ethernetové porty pro spolehlivé kabelové připojení zařízení, jako jsou chytré televizory, herní konzole nebo síťová úložiště dat. Router můžete nainstalovat a ovládat buď přes webový prohlížeč za pomoci průvodce nastavením Setup Wizard anebo pomocí bezplatné aplikace QRS (Quick Router Setup) pro iOS a Android.

Co se týče zabezpečení, bezdrátová síť je chráněna WPA a WPA2 šifrováním. Uživatelé mohou také snadno připojovat nová zařízení pomocí funkce WPS (Wi-Fi Protected Setup). Vestavěný firewall pak chrání síť proti zákeřným útokům z internetu.

Router DIR-859 je k dostání v v České republice a na Slovensku za doporučené maloobchodní ceny 2 999 Kč nebo 109,90 eur včetně DPH.

D-Link AC1750: Rychlý router pro domácnost nebo kancelář
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: D-Link

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama