asus-transformer-3-zautoci-na-surface-4-pro
Novinka Asus Transformer 3 zaútočí na Surface 4 Pro

Asus Transformer 3 zaútočí na Surface 4 Pro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 5. 2016 08:30

Asus využil začínající akci Computex k tomu, aby představil připravované produkty z oblasti chytrých telefonů a počítačů. Jednou z novinek, o kterou bude pravděpodobně velký zájem, je i hybrid s kovovou konstrukcí a šikovným zabudovaným stojánkem – Transformer 3 Pro.

Reklama

Zařízení přinese 12,6palcový displej s rozlišením 2 880 × 1 920 pixelů, což znamená velmi dobrou jemnost 275 bodů na palec (ppi). O výkon se postará procesor Intel Core i7 a v maximální konfiguraci potěší 1TB solid-state disk a 16 GB operační paměti (s taktem 2 133 MHz).

Transformer 3 Pro také potěší reproduktory od Harman Kordon, odnímatelnou klávesnicí s podsvícením a zdvihem kláves 1,4 milimetru, stejně jako konektory USB Type-C, USB 3.0 a HDMI. Ve výbavě přístroje se nachází i 13Mpx fotoaparát podporující technologii zabezpečení Windows Hello, dotykové pero či speciální „Asus Universal Dock“, který rozšiřuje nabídku konektivity o další porty.

Cena Asus Transformeru 3 Pro bude začínat  na 999 dolarech (v Evropě 999 eurech). Zákazníci dostanou na výběr ze dvou barevných variant – Icicle Gold a Glacier Gray.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama