aoc-agon-ag271qx-je-qhd-herni-monitor-se-144hz-obnovovaci-frekvenci
Novinka AOC Agon AG271QX je QHD herní monitor se 144Hz obnovovací frekvencí

AOC Agon AG271QX je QHD herní monitor se 144Hz obnovovací frekvencí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 4. 2016 12:00 20

Společnost AOC nedávno představila svou prémiovou řadu herních monitorů – Agon. Jejím prvním zástupcem je 27palcový model AG271QX. Ten se může pochlubit TN panelem s rozlišením 2 560 × 1 440 bodů a obnovovací frekvencí 144 Hz, časem odezvy 1 ms a také podporou technologie Adaptive-Sync (kompatibilní s FreeSync v rozsahu 30–144 Hz), jež redukuje rozpad a trhání obrazu.

Reklama

Ve výbavě nového monitoru dále najdeme zobrazovací režim Low Input Lag (měl by zabraňovat dodatečnému zpracování obrazu elektronikou monitoru, a tím urychlovat všechny příkazy zadané myší, klávesnicí a herním gamepadem), technologii Flicker-Free a funkci Shadow Control (umožňuje rychle upravit kontrast v příliš tmavých nebo světlých oblastech, aniž by utrpěla kvalita dobře vyvážených míst ve zbytku obrazovky).

Výrobce nezapomněl ani na ergonomický stojan umožňující nastavení výšky, naklonění nebo natočení. Užitečnou vychytávkou je i měřítko na boku podstavce, díky kterému si lze jednoduše nastavit preferované parametry, například po přenášení monitoru z akce na akci. Další výhodou monitoru jsou přednastavené herní režimy, které si ale může každý hráč přizpůsobit podobně jako QuickSwitch ovládač, díky němuž si uživatelé bez námahy změní nastavení monitoru, např. jas, kontrast a další herní nastavení.

Monitor AOC Agon AG271QX bude v ČR k dostání během června za cenu 16 199 Kč.

AOC Agon AG271QX je QHD herní monitor se 144Hz obnovovací frekvencí
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: AOC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama