aplikace-samsung-safety-screen-pomaha-uzivatelum-udrzet-mobilni-zarizeni-v-idealni-vzdalenosti
Novinka Aplikace Samsung Safety Screen pomáhá uživatelům udržet mobilní zařízení v ideální vzdálenosti

Aplikace Samsung Safety Screen pomáhá uživatelům udržet mobilní zařízení v ideální vzdálenosti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 4. 2016 08:00

Samsung představil aplikaci Safety Screen (bezpečná obrazovka), která pomáhá uživatelům, a zejména malým dětem, udržet telefon nebo tablet v ideální vzdálenosti od očí.

Reklama

Bezplatné stažení pro všechna zařízení se systémem Android je k dispozici na Google Play. Samsung Safety Screen běží na pozadí mobilního zařízení a její spuštění/vypnutí může být chráněno rodičovským heslem. Aplikace využívá pokročilý software rozpoznání obličeje a prostřednictvím vyskakovacího okna s obrázkovou animací zhasne obrazovku, pokud je zařízení drženo příliš blízko očí. Obrazovka se opět odblokuje, jakmile je zařízení alespoň v minimální bezpečné vzdálenosti.

„Používání elektronických zařízení jako jsou smartphony a tablety má extrémně vzrůstající tendenci, a to ve všech věkových skupinách. Od zábavy při sledování filmů, přes hraní her, až po využívání těchto nástrojů v průběhu výuky na školách. Zaznamenali jsme, že děti tráví stále více času využíváním svých mobilních zařízení, přičemž je drží příliš blízko očím. To není ideální a může to způsobovat zhoršení zraku. Samsung se jako lídr v oblasti inovací stará o zdraví a bezpečnost svých zákazníků, a proto představujeme novou unikátní aplikaci, která pomáhá chránit oči uživatelů. Princip spočívá v tom, že aplikace uživatelům připomíná, aby drželi svá zařízení v dostatečné vzdálenosti od očí,“ říká Roman Šebek, ředitel marketingu a prodeje ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Aplikaci stahujte ZDE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama