zaznam-apple-keynote-podivejte-se-na-predstaveni-iphonu-se
Apple Novinka Záznam Apple keynote: Podívejte se na představení iPhonu SE

Záznam Apple keynote: Podívejte se na představení iPhonu SE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 3. 2016 13:30 2

Pokud jste neměli čas, nebo jste nemohli kvůli omezení ze strany Applu sledovat pondělní tiskovou konferenci, kde byly představeny nové řemínky pro hodinky Watch, čtyřpalcový iPhone SE a menší iPad Pro, můžete si ji ze záznamu pustit na YouTube. Celá akce trvá 63 minut.

Reklama

Obě nová zařízení s logem nakousnutého jablka se v internetovém obchodu Applu objevila pouhých pár hodin po samotné tiskové konferenci. 9,7palcový iPad Pro se bude prodávat v šesti různých verzích, které se od sebe budou lišit kapacitou úložného prostoru a typem připojení. Základní model s kapacitou 32 GB a WiFi bude stát 18 790 Kč. 128GB verze 23 590 Kč a za 256GB model už zájemci zaplatí 28 390 Kč. Varianty s LTE jsou vždy o 4 tisíce dražší.

Čtyřpalcový iPhone SE je nejlevnější smartphone v celé historii Applu. S 16GB pamětí bude telefon stát 12 990 Kč, za 64GB verzi pak zájemci zaplatí 16 190 Kč. Předobjednávky odstartují v úterý 29. března.

Kdo nechce obětovat hodinu svého času, ocení určitě sestřih serveru The Verge, který klíčové události vtěsnal do mnohem sympatičtějších deseti minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama